Smartica I.F.N. 
  Pentru Membri ce vor sa beneficieze de toate facilitatile pe care le ofera Smartica .
Toti membrii pot beneficia, daca au minim 1 an vechime la CAR, de ajutoare nerambursabile in cazul unor anumite evenimente. Toti membrii CAR contribuie la fondul de asistenta sociala cu 5 lei/luna. Fondul de asistență socială se folosește pentru ajutoare de diferite forme, astfel:
- ajutoare nerambursabile la căsătorii, nașteri, în caz de deces, în cazul unor intervenții chirurgicale ce au necesitat minim 7 zile de internare, în cazul unor boli grave (cancer, leucemie, HIV/SIDA) acordate astfel: câte 250 lei pentru fiecare an complet de contribuție cu 5 lei/lună la fondul de asistență socială.
Dacă ambii soți sunt membri C.A.R., va fi acordat câte un ajutor pentru fiecare dintre cei doi membri. În cazul nașterilor, dacă ambii părinți sunt membri C.A.R., va fi acordat câte un ajutor pentru fiecare copil născut.
- burse pentru susținerea educației pentru copiii membrilor C.A.R. Cuantumul și numărul burselor precum și condițiile de acordare vor fi stabilite anual prin Hotărâre a Consiliului Director.
- ajutoare pentru copiii membrilor C.A.R. care au obținut premii la olimpiade în fazele județene (300 lei), naționale (600 lei) și internaționale (900 lei). 
   Detalii la Telefon:    0334413009

                   Site:        www.smartica.ro

                    Email:       info@smartica.ro

Cu Prietenie,
ECHIPA SMARTICA 

SMARTICA Pentru Oameni Inteligenti!   www.smartica.ro
Imprumuturi  sau Consultanta Financiara Online
Apelati cu incredere la serviciile noastre!

Arata

Ai uitat parola?

Arata

Arata

Ti-ai uitat parola? Nicio problema. Iti vom trimite pe mail un link de resetare.

Inapoi la logare

Inchide