Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Bine ați venit la SMARTICA

La Smartica, ne pasă de bunăstarea membrilor noștri și suntem dedicați oferirii de facilități și sprijin. Toți membrii noștri au acces la o serie de beneficii speciale, pentru că suntem aici pentru voi.

Nu suntem doar o instituție financiară, suntem o comunitate de oameni inteligenți care iau viața în serios, dar și cu un zâmbet pe buze.

La Smartica, suntem aici pentru voi!

Oferindu-vă sprijin și facilități pentru a vă îmbunătăți calitatea vieții. Ne preocupă binele dumneavoastră și vă încurajăm să profitați la maximum de avantajele oferite membrilor noștri.

Pentru fiecare an complet de contribuție cu 5 lei/lună la Fondul de Asistență Socială, puteți primi câte 250 lei pentru fiecare dintre aceste situații. Dacă amândoi soții sunt membri C.A.R., fiecare va primi un ajutor, iar în cazul nașterilor, fiecare copil născut în familie de membri va primi sprijin.

Susținem educația și dezvoltarea viitorului. Oferim burse pentru susținerea educației copiilor membrilor noștri C.A.R. Cuantumul și numărul burselor, precum și condițiile de acordare, sunt stabilite anual prin Hotărâre a Consiliului Director, asigurându-ne că fiecare membru are oportunitatea de a investi în educația copiilor săi.

Copiii membrilor C.A.R. care obțin premii la olimpiade în fazele județene (300 lei), naționale (600 lei) și internaționale (900 lei) sunt recunoscuți și sprijiniți de comunitatea noastră. La Smartica, ne mândrim să susținem și să sărbătorim succesul și eforturile tinerilor noștri.

Suntem o casă de ajutor reciproc concepută pentru a veni în ajutorul comunității noastre, oferind soluții inteligente pentru nevoile financiare ale membrilor noștri.

Smartica Images
spinner